Açık havada sinema keyfi yaşadılar

MasterCard, ‘Paha Biçilemez İstanbul Projesi’ kapsamında sponsoru olduğu Genç Modern ile ilgi çekici bir işbirliğine imza atarak, güzel bir yaz akşamını açık hava sinemasıyla renklendirdi.

Açık havada sinema keyfi yaşadılar

2012 yılından bu yana devam eden ve şehri doya doya yaşamak isteyenlere sıra dışı teklifler sunan 'Paha Biçilemez İstanbul Projesi' kapsamında MasterCard, Genç Modern ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle, İstanbul Modern'de bir açık hava sineması etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlik, MasterCard Güneydoğu Avrupa Genel Müdürü Mete Güney ve Genç Modern kurucusu Esra Eczacıbaşı ev sahipliğinde gerçekleşti. Ünlü yönetmen Fatih Akın'ın 'İstanbul Hatırası: Köprüyü Geçmek' filminin açık hava gösteriminin yapıldığı davet, İstanbul Modern'in bahçesindeki kokteylle başladı. Film gösterimiyle devam eden keyifli etkinliğe, moda, sanat ve cemiyet dünyasından birçok tanınmış isim katıldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.