Markasının tutkunlarıyla bir araya geldi

Kırmızı tabanlı ayakkabıların yaratıcısı Christian Louboutin, Nişantaşı’ndaki mağazasında düzenlenen parti için İstanbul’a geldi.

Markasının tutkunlarıyla bir araya geldi

Dünyaca ünlü kırmızı tabanlı ayakkabıların yaratıcısı Christian Louboutin, İstanbul'daki Nişantaşı mağazasında düzenlenen parti için İstanbul'a geldi. İstanbul cemiyet hayatının seçkin isimlerinin ve basın mensuplarının katıldığı davette, ünlü tasarımcı ayakkabı tutkunlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kısa süre önce Angelina Jolie ile işbirliği içinde tasarladığı ayakkabıları ve ilk oje koleksiyonuyla dünya çapında büyük ses getiren ve beğeni toplayan Christian Louboutin'in sihirli dünyasına doğru yolculuğa çıkanlar arasında, Melita Toscan Du Plantier, Feryal Gülman, Özge Ulusoy, Işıl Reçber ve Evren Kayar gibi ünlü isimler bulunuyordu. Christian Louboutin, kırmızı taban hayranları ile birlikte Nişantaşı'nda keyifli bir akşam geçirdi.

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.