Fashion Week için sıra dışı defile

Forum Fashion Week’in beşincisi Pera Palas Otel’de yapılan çok özel bir defile ile başladı. Defilede erkek mankenler etekle podyuma çıktı.

Fashion Week için sıra dışı defile

Bu kez beşincisi gerçekleşen Forum Fashion Week, sürprizlerle dolu bir gala ile başladı. Gala gecesinde ünlü moda eleştirmeni ve yazar Roger Salas'ın küratörlüğünde hazırlanan muhteşem kıyafetler konukların beğenisine sunuldu. 'Men in Skirts/Erkek Etekleri' adı verilen defilede, Didem Soydan ve tasarımcı Umut Eker de podyuma çıktı. Smokin giyen Didem Soydan ve etek giyen Umut Eker konukların büyük beğenisini kazandı. Defilede, eteklerle podyuma çıkan erkek mankenler ise davetlilerden büyük alkış aldı. ÇABA (Çağdas ve Yardımlaşma Derneği) yararına düzenlenen Forum Fashion Week gala gecesine, İstanbul cemiyet hayatının tanınmış bir çok ismi de büyük ilgi gösterdi.

Soner GÖMLEKSİZ

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.