Dünyaca ünlü müzikal İstanbul'da

Broadway ve Disney’in ödüllü müzikali ‘Beauty and the Beast’ (Güzel ve Çirkin) dünya turnelerinin ilk durağı olan İstanbul’da Zorlu PSM’de sergilenmeye başladı.

Dünyaca ünlü müzikal İstanbul'da

Broadway ve Disney'in en iyi müzikal dalında Tony ve Olivier ödüllü gösterisi 'Beauty and The Beast'in ekibi, 20. yılı onuruna düzenlenen turnenin ilk durağı olan Zorlu PSM'deki ilk gösterisine geçtiğimiz hafta itibariyle başladı. Müzikalin ilk gösterisi, Alzheimer Derneği yararına yapıldı. İlk gösterime, dernek yöneticileri, üyeleri ve yardımseverler katıldı. Tiyatro ve TV dünyasının ünlü isimleri bu görkemli açılışta hazır bulundu. Alzheimer Derneği destekçilerinden Julide Önengüt, önümüzdeki zamanda dernek adına yapılacak galaya sponsor olarak Hollywood yıldızlarını ağırlayacağını söyledi. Yönetmenliğini Rob Roth, koreografisini Matt West'in üstlendiği müzikal, klasik bir aşk hikayesini unutulmaz karakterler, muhteşem bir set ve kostümlerle tamamlıyor. Turnesine İstanbul'dan başlayan müzikalin teknik kurulumu Zorlu PSM tarafından yapıldı.

Melih TÜRK, Soner GÖMLEKSİZ

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.