Ekranların yeni rengi: a2

Turkuvaz Medya’nın yeni kanalı a2’nin yayın hayatına girişi pasta kesilerek kutlandı. a2, unutulmaz dizileri yeniden sevenleriyle buluştururken, Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarına da ev sahipliği yapacak.

Ekranların yeni rengi: a2

Turkuvaz Medya'nın yeni kanalı a2, geçtiğimiz hafta yayın hayatına başladı. atv'nin efsane dizilerinin ve Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarının ekrana geleceği a2'nin açılış töreninde; üzerinde 'Hoşgeldin a2, televizyonun yeni rengi' yazılı pastayı, atv Genel Müdürü Metin Ergen ile atv Grup Başkan Yardımcısı Adem Gürses, atv Yayın Müdürü Oskay Alptürk, atv Tanıtım Marka Yönetimi Müdürü Dilaver Kıvrak ve atv Lisanslama Dijital Bölümü Müdürü Muhammed Ziyad Varol birlikte kesti. Kutlamada, Turkuvaz Medya yöneticileri, yeni kanalla çok iddialı olduklarını söyledi.

EFSANELER YENİDEN EKRANDA

"Dizi atv'de izlenir" sloganıyla televizyon tarihinin izlenme rekorları kıran dizilerine ev sahipliği yapan atv, yeni kanalı a2 ile, özlenen dizileri yeniden izleyicilerin evlerine getirerek geçmişten geleceğe bir köprü olacak ve yüzünüzde bir tebessüm bırakacak. Efsane dizilerin yanı sıra seyircileri ekrana kilitleyecek futbol maçlarının da yer alacağı a2'den gözünüzü ayıramayacaksınız. Ziraat Türkiye Kupası grup maçları tüm coşkusuyla Türkiye'nin yeni kanalı a2'de olacak. Kültürel değerlerimizden yola çıkarak kimi zaman eğlenceli, kimi zaman ise duygusal bir anlatımla hikayesini izleyicilerine aktaran atv'nin efsane dizileri yeniden ekranlara geliyor. Elveda Rumeli, Hatırla Sevgili, Avrupa Yakası, Asmalı Konak, Adanalı ve daha fazlası... Efsane aşklarıyla Bahar ile Seymen'i, Sütçüoğlu Apartmanı sakini Burhan Altıntop'u ve özlediğiniz bütün diğer karakterleriyle yayımlandıkları sezon boyunca izleyicileri ekrana kilitleyen diziler a2'de olacak...

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.