Emaar Square Mall'da alışveriş turu yaptılar

Anadolu Yakası’nın yepyeni yaşam alanı Emaar Square Mall, geçtiğimiz hafta cemiyet hayatının ünlü isimlerini Galeries Lafayette’te bir araya getirdi.

Emaar Square Mall'da alışveriş turu yaptılar

Bir karede bir kerede konseptiyle ziyaretçilerine eşsiz deneyimler yaşatan Emaar Square Mall, açılışının ardından etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. İş, sanat ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri, Emaar Square Mall'da bir araya gelerek Fransız perakende mağaza zinciri Galeries Lafayette'de unutulmaz bir alışveriş deneyimi yaşadı. Fransız esintileriyle keyifli anlar yaşayan konuklar, alışveriş turuna Emaar Square Mall'da bulunan seçkin mağazalarla devam etti. Davete katılanlar arasında Işıl Reçber, Feryal Gülman, Ayşegül Toplusoy, Cansen Yeni Kut, Melda Aksu, Siren Ertan, Özlem Avcıoğlu, Zeynep Ilıcalı, Bahar Şer, Mina Başaran ve Etel Baler gibi ünlü isimler vardı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.