Monako'da elektro kemanı ile şov yaptı

Önemli davetlerin vazgeçilmez ismi olan elektro keman sanatçısı GI selle TavIlson, Monako Prensi II . Albert’in desteğiyle düzenlenen ‘Amber Lounge FashIon Show’dakİ performansıyla herkesi büyüledi.

Monako'da elektro kemanı ile şov yaptı

Son dönemlerde elektro keman performansıyla adından sıkça söz ettiren Giselle Tavilson, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen F1 Monako Grand Prix sonrası düzenlenen etkinlikte izleyenleri kendine hayran bıraktı. Tavilson, Monako Prensi II. Albert'in katkılarıyla 2006 yılından beri F1 yarışları sonrasında düzenlenen 'Amber Lounge Fashion Show'a katılan ilk Türk sanatçı oldu. Tavilson, Formula 1'in en çok ilgi gören etkinliğinde müthiş performansıyla büyük ilgi gördü. Tavilson, Amber Lounge Fashion Show'da F1 pilotlarının eşleri, kız arkadaşları ve çocuklarıyla tanışma imkanı da buldu. Etkinlikte, Stoffel Vandoorne, Daniil Kvyat, Esteban Ocon, Pascal Wehrlein, Marcus Ericsson, Charles Leclerc ve Marc Gene gibi F1pilotları poyduma çıkıp mankenlik yaptı. Pilotların podyumda sergilemiş olduğu kıyafetler açık artırma ile satışa çıkarılırken elde edilen gelirin tamamı sosyal sorumluluk çerçevesinde yardım kuruluşlarına bağışlandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.