Moda tutkunu elitler yaz tatili için alışveriş yaptı

Hotel Les Ottomans'ın güzel atmosferinde gerçekleşen Zubizu yaz alışverişi etkinliğine katılan ünlü isimler yaz tatili öncesinde alışveriş yapmanın keyfini yaşadı.

Moda tutkunu elitler yaz tatili için alışveriş yaptı

Melih TÜRK, Soner GÖMLEKSİZ

Zubizu ve Canan & İris Concept Events işbirliğiyle Hotel Les Ottomans'da düzenlenen Zubizu Yaz Alışverişi etkinliğinde seçkin markalar ziyaretçiler ile buluştu. Zubizu üyelerinin, bir yandan yaz alışverişlerini yaparken bir yandan da keyifli bir gün geçirdikleri Zubizu Yaz Alışverişi etkinliğine ilgi büyük oldu. Cemiyet hayatından moda tutkunu birçok isim etkinliği ziyaret etti. Özel günlerde düzenlenen ve geleneksel hale gelen Zubizu Alışveriş Etkinlikleri kapsamında düzenlenen organizasyona katılan 50'ye yakın marka ve tasarımcı, yaz koleksiyonlarını ziyaretçiler ile buluşturdu. Etkinlikte stil danışmanları alışveriş etkinliğine katılan konuklara minik tüyolar verdi. Seçtikleri ürünler hakkında stil danışmanlarından bilgi alan katılımcılar etkinlikte farklı bir deneyim yaşama fırsatı da yakaladı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.