Başarılı işbirliğinden doğan dikkat çekici proje

Bir Gayrimenkul şirketi ile bir dekorasyon markası işbirliği yaparak, eşsiz bir projeye imza attı.‘Open House’ adlı projenin tanıtımı geçen hafta yapıldı.

Başarılı işbirliğinden doğan dikkat çekici proje

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Lüks emlak sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Space Gayrimenkul ve tarz sahibi evler yaratan Altıncı Cadde işbirliği yaparak, 'Open House' projesinihayata geçirdi. Proje kapsamında Space'ın portföyündeki bir daireyi Altıncı Cadde dekore etti. Space Gayrimenkul Kurucuları Şeli Eşvaşvili ve Filiz Çakmur ile Altıncı Cadde'nin sahibi Elif Dürüst, dairede bir davet verdi. 'Open House' projesinin ilki olan, İstanbul'un gözde semtlerinden Arnavutköy'deki Orhan Bey Apartmanı'ndaki daireyi görmek için birçok ünlü isim davete katıldı. Davetliler, dairenin hem manzarasına hem de tasarımına hayran kaldı. Gayrimenkul şirketi ve dekorasyon markasının iş ortaklığı ile gerçekleşen proje kapsamındaki daire, üç gün boyunca birçok ziyaretçiyi de ağırladı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.