Kitabını müzede tanıttı

Portekiz'in İstanbul Fahri Konsolosu Aaron Nommaz, ikinci kitabı 'Yahudi Casus'-Josef Nasi'yi çıkarmanın mutluluğunu dostlarıyla paylaştı. Kitabın Elgiz Müzesi'ndeki tanıtımı davetine birçok tanınmış isim katıldı.

Kitabını müzede tanıttı

Melih TÜRK

İlk kitabı 'Kanuni'nin Yahudi Bankeri - Dona Gracia' ile büyük beğeni kazanan Aaron Nommaz, ikinci kitabı 'Yahudi Casus - Josef Nasi' ile okuyucuların karşısına çıktı. Maslak'ta bulunan Elgiz Müzesi'nde gerçekleşen özel davette yazarın yeni kitabı tanıtıldı. Kitap tanıtımına Aaron Nommaz'ın yakın dostlarının yanı sıra iş ve cemiyet dünyasından çok sayıda davetli de katıldı. Portekiz kökenli Sefarad bir aileden gelen ve 1996'dan bu yana Portekiz'in İstanbul Fahri Konsolosu olan Aaron Nommaz, ikinci kitabını çıkarmanın mutluluğunu dostlarıyla paylaştı. Nommaz'ın tamamen tarihi gerçeklerden yola çıkarak romanlaştırdığı kitabını imzalayarak tanıtımda kendisini yalnız bırakmayan dostlarına hediye etti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.