Sezonu 'Beni Bul' ile kapatıyor

Akbank sanat,sezonu Merih Akoğul'un küratörlüğünü üstlendiği ve 23 sanatçının eserlerinden oluşan 'Beni Bul' adlı karma sergi ile kapatıyor.

Sezonu 'Beni Bul' ile kapatıyor

Akbank Sanat, geçen hafta sezonun son sergisini açtı. Akbank Sanat Müdürü Derya Bigalı ve Merih Akoğul ev sahipliğinde yapılan serginin açılış davetine, iş ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin yanı sıra sergide eserleri yer alan sanatçılardan Kezban Arca Batıbeki, Balkan Naci İslimyeli, Sıtkı Kösemen, Gül Ilgaz, Muammer Yanmaz, Deniz Açıksöz, Cem Turgay, Aleksi Petridi de katıldı. Çeken ve çekileni, yani sanatçı ve objesini aynı karede birleştiren sergi, 29 Temmuz'a kadar Akbank Sanat'ta izlenebilecek. Sergi farklı fotografik eğilim ve yaklaşıma sahip olan sanatçıların fotoğraf makinelerini iç dünyalarına bedenleri ve suretleri üzerinden doğrulttukları, dünyaya bakış ve algılayışlarını felsefe, psikoloji, sosyoloji ve sanat üzerinden sorguladıkları ve fotoğraf üzerinden yorumladıkları işleri, 'Beni Bul' başlığı altında bir araya geliyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.