Feryal Gülman'dan dekorasyon tüyoları

Cemiyet hayatının ünlü ismi Feryal Gülman, geçtiğimiz hafta bir dekorasyon mağazasında, 'Dekorasyonda aksesuarın önemi'ni vurgulayan bir sunum yaptı.

Feryal Gülman'dan dekorasyon tüyoları

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Cemiyet hayatının sevilen ismi Feryal Gülman, geçtigimiz hafta özel bir davet verdi. Yakın dostlarını yer aldıgı davette Feryal Hanım, konuklarına dekorasyonda aksesuarın önemini anlattı. Maji Gallery&Decorist'te gerçeklesen davette Gülman birbirinden özel aksesuarları, magazadaki masa ve takımlarla kombinleyerek konuklarına sundu. Gülman konuklarına, aksesuar seçimi hakkında da tavsiyelerde bulundu. Gülman ayrıca davetlilerin sorularını da cevaplandırdı. Davette Yüksek Mimar Sevinç Ormancı da özel bir sunum yaparken, konuklara evlerinde sık köseler olusturma hakkında bilgiler verdi. Davetliler, magazadaki dekorasyon ürünlerini incelemeyi de ihmal etmedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.