Orman Ailesi'nin mutlu günü

Beşiktaş Jimnastik Kulübü başkanı Fikret Orman'ın kız kardeşi Ümit Orman,geçirdiği ciddi hastalığı yenmenin mutluluğunu ailesi ve yakın dostlarıyla kutladı.

Orman Ailesi'nin mutlu günü

Melih TÜRK

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün başarılı Başkanı Fikret Orman'ın kız kardeşlerinden Ümit Orman geçtiğimiz aylarda ciddi bir hastalık geçirmişti. Hastalığı yenmek için Tayland'ın Phuket adasına giden Orman,burada üç ay tedavi gördü. Yakın zamanda hastalığı yenen ve Türkiye'ye geri dönen Ümit Orman'a yakın çevresi ve ailesi sürpriz bir akşam yemeği hazırladı. Camianın sevilen sanatçılarının ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin de katıldığı akşam yemeği Akatlar'da bulunan NO:1903'te gerçekleşti. Geceye katılanların siyah-beyaz stilleri de dikkatlerden kaçmadı. Beşiktaş marşları ve eğlenceli şarkılarla destek ve moral veren yakınları onun için bir de pasta hazırlattı. Vodafone Arena'nın bir benzerinin yapıldığı pasta Orman'a büyük bir sürpriz oldu. Gecenin sonunda oldukça mutlu olduğu görünen Ümit Hanım sevdiklerine kendisine destek oldukları için teşekkür etti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.