Ödül töreni ünlü isimleri bir araya getirdi

Bu yıl 8.kez düzenlenen 'Quality Ödül Töreni' Ağaoğlu ana sponsorluğunda gerçekleşti. Renkli geçen tören ünlü isimleri bir araya getirdi.

Ödül töreni ünlü isimleri bir araya getirdi

Bu yıl 8.kez düzenlenen Quality Ödül Töreni,geçen hafta gerçekleşti. Quality of Magazine Dergisi tarafından Ağaoğlu ana sponsorluğunda Portaxe Baltalimanı'nda düzenlenen töreni,Vatan Şaşmaz sundu. Sanat,medya ve iş dünyasının başarılı isimlerinin katıldığı törende toplam 26 dalda ödül sahiplerini buldu. Konukların kırmızı halı girişleri ile başlayan gece,ışık şovları ve İstanbul Dans Factory'nin gösterisinin ardından ödül dağıtımıyla devam etti. Ödül töreninde Quality Of Magazine Genel Yayın Yönetmeni Salih Keçeci yaptığı konuşmada kendisine destek olan tüm misafirlerine teşekkür etti. Gecenin sonunda pasta kesilerek Quality Of Magazine'in 8.yılı kutlandı. Gecede ünlü isimler sahneye çıkarak geceye renk kattı. Orhan Gencebay,Zara,Derya Uluğ,İzzet Yıldızhan,Serkan Kaya şarkıları ile misafirlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.