Koç Ailesi'nin geleneksel iftar daveti müzede gerçekleşti

Koç Ailesi,merhum işadamı Vehbi Koç döneminden beri devam eden iftar daveti geleneğini sürdürüyor.Aile bu yılki iftarı geçen hafta gerçekleştirdi.

Koç Ailesi'nin geleneksel iftar daveti müzede gerçekleşti

Mehmet ÜSTÜNDAĞ-Soner GÖMLEKSİZ

İş dünyasının önde gelen ailelerinden Koç Ailesi,merhum işadamı Vehbi Koç döneminden beri geleneksel hale getirdiği iftar davetini geçtiğimiz hafta gerçekleştirdi. Hasköy'deki Koç Müzesi'nde yapılan iftar davetine; iş,sanat,cemiyet ve siyaset dünyasının ünlü isimleri katıldı. Koç Ailesi'nin en büyüğü olan Semahat Arsel iftara ev sahipliği yaptı. Koç Müzesi'ne ilk olarak Semahat Arsel gelerek hazırlıkları kontrol etti. Ardından Koç Topluluğu Onursal Başkanı Rahmi Koç ve Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç tekneleriyle Koç Müzesi'ne geldi. Davetlilerin gelmesiyle iftarın yapılacağı alana geçildi ve ezan sesinin duyulmasıyla iftar başlandı. Tasavvuf müziği eşliğinde yemeklerini yiyen davetliler bol bol sohbet etme imkanı da buldu. Semahat Arsel'in kontrolünde hazırlanan iftar mönüsünde, Osmanlı mutfağından Ramazan'a özel lezzetler bulunuyordu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.