El emeği sandaletler için Nişantaşı'nda davet

Cemiyet hayatından moda tutkunu ünlü isimler geçtiğimiz hafta ünlü bir sandalet markasının yeni koleksiyon tanıtım davetinde bir araya geldi.

El emeği sandaletler için Nişantaşı'nda davet

Melih TÜRK

Doğal tasarımlarıyla dikkat çeken Nomadic Republic sandaletler,geçtiğimiz hafta ünlüleri keyifli bir davette bir araya getirdi. Günlük yaşamınızın bir parçası olup modaseverlere şehirde bile tatil havası yaşatmayı hedefleyen yeni nesil sandaletler,yeni koleksiyonunu,iş,sanat ve cemiyet hayatından ünlü simaların katıldığı özel bir davette tanıttı. Derin Mavi'nin yönetim kurulu başkanı Cenk Çakıroğlu'nun ev sahipliğinde Nişantaşı Nopa'da gerçekleşen koleksiyon tanıtım davetinde,doğa dostu ve çevreci sandaletler,davete katılan ünlü isimler tarafından yoğun ilgi ile karşılaştı. Tamamen Türk kadınının el emeği ile Köyceğiz'de üretilen ve yüzde yüz Türk ürünü olan Nomadic Republic sandaletler,bu özelliği ile de davetlilerden tam not aldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.