Er.Do.Der'den geleneksel iftar

Er.Do.Der,cemiyet hayatından ünlü isimlerin katılımıyla Fairmont Quasar İstanbul Otel'de bir iftar daveti verdi. Davette,dernek yararına bir müzayede düzenlendi.

Er.Do.Der'den geleneksel iftar

Melih TÜRK

Er.Do.Der'in (Erken Doğan Bebekleri Yasatma Derneği) düzenlediği iftar daveti cemiyet dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Fairmont Quasar Otel'de gerçekleşen iftar daveti öncesinde konuklar bol bol sohbet ederek iftar vaktini bekledi. Iftar vaktinin gelmesiyle birlikte konuklar dua ederek oruçlarını açtı. Iftar sonrası Er.Do.Der Baskanı Canan Göztepe kısa bir konusma yaparak konuklarına desteklerinden ötürü teşekkür etti. Davetliler iftarlarını yaptıktan sonra dernek yararına bir açık arttırma da gerçekleşti. Uğur Batur, derneğe destek sağlamak için birbirinden özel ürünleri açık arttırmayla satışa çıkardı. Davetliler yardımseverlik örneği göstererek açık arttırmada yardım yarısına girdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.