Genç fotoğraf sanatçısından örnek sergi

Genç fotoğraf sanatçısı Melisa Akgül,Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu UNICEF ile çok özel bir sanat projesine imza attı.

Genç fotoğraf sanatçısından örnek sergi

Melih TÜRK

Çocuk haklarının uygulanmasını destekleme konusunda uzmanlaşan Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu Unicef ve genç fotoğraf sanatçısı Melisa Akgül özel bir projede bir araya gelerek Suriyeli çocukların yaşadıkları drama dikkat çekti. Proje kapsamında Altunizade Kültür Merkezi'nde özel bir sergi düzenlendi. Sergide 16 yaşında olmasına rağmen kendi isteğiyle Hatay Yayladağı'na giden ve burada mültecilerin yaşadıklarını yakından gözlemleyerek fotoğrafla ölümsüzleştiren Akgül'ün ve oradaki Suriyeli çocukların çektikleri fotoğraflar görücüye çıktı. Tüm gelirinin Unicef 'e bağışlandığı sergiye katılan konuklar fotoğraflardan satın alarak Unicef 'e bağışta bulunmuş oldu. Melisa Akgül'ün annesi ve babasıyla ev sahipliğini üstlendiği sergide yer alan fotoğrafların hepsi satılırken Akgül Ailesi böylesine özel bir projeyi gerçekleştirdiği için kızlarıyla gurur duyduklarını belirtti.

Lara,Serap Sarı

Fatma Aydoğdu

Rabia Kurşun

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.