Yeni konsolosla veda daveti verdi

Lübnan'a büyükelçi olarak atanan İsviçre'nin İstanbul Başkonsolosu Monika Schmutz Kırgöz,gitmeden önce İstanbul'un elitlerine bir veda daveti verdi.

Yeni konsolosla veda daveti verdi

Soner GÖMLEKSİZ

2011 yılından beri sürdürdüğü İsviçre'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevini tamamlayarak Lübnan'a Büyükelçi olarak atanan Monika Schmutz Kırgöz,İstanbul'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Kırgöz,gitmeden önce geçtiğimiz hafta kendisi yerine gelen Nathalie Marti ile birlikte bir veda daveti düzenledi. Swissotel the Bosphorus İstanbul'da gerçekleştirilen veda davetine iş ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı. Monika Schmutz Kırgöz'ün veda konuşmasıyla başlayan gece yemekle devam etti. Gecenin sonunda,İstanbul Valisi Vasip Şahin'e vekaleten davete katılan İsmail Gültekin,Monika Schmutz Kırgöz'e bir plaket takdim etti. Akşam saatlerinde başlayıp gece yarısına kadar süren davette duygusal anlar da yaşandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.