Çocuklar için iftar davetinde buluştular

Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği'nin geçtiğimiz hafta düzenlediği iftar davetinde,cemiyet hayatının ünlü isimleri bir araya geldi.

Çocuklar için iftar davetinde buluştular

Melih TÜRK

Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği'nin ev sahipliğinde Ajia Otel'de iftar daveti düzenlendi. Derneğe destek amacıyla gerçekleşen iftara iş, cemiyet ve spor dünyasından seçkin isimler katıldı. Dernek Başkanı Hale Bacakoğlu, Başkan Yardımcısı Neşe Gönül ve Yönetim Kurulu Üyeleri'nin ev sahipliğinde gerçekleşen davet öncesi konuklar ezan saatine kadar bol bol sohbet etti. Ezan saatinin yaklaşmasıyla birlikte masalarına geçen davetliler hep birlikte iftarlarını açtı. Konuşmaların ardından derneğe katkı amacıyla dernek tarafından üretilen sabunlar satıldı. Gecede derneğin gelecek planları arasında yer alan özel okul projesi de davetlilere anlatıldı. Derneğin kurulduğu günden beri himayesinde olan başarılı çocuklar da plaket ve hediyelerle ödüllendirildi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.