İlk sergisini dostlarına tanıttı

Ünlü oyuncu Gülseven Yılmaz,ilk sergisi 'Yaratmak'ı geçtiğimiz hafta sanatsever ünlü isimlere tanıttı. Yılmaz'ın ilk sergisi konuklardan tam not aldı.

İlk sergisini dostlarına tanıttı

Melih TÜRK

Ünlü oyuncu Gülseven Yılmaz'ın 'Yaratmak' isimli ilk sergisi iş,sanat ve cemiyet hayatından ünlü simaların katıldığı bir davetle tanıtıldı. Gülseven Yılmaz'ın ev sahipliğinde Abacı Sanat Galerisi'nde düzenlenen davette sergilenen eserler ilk kez görücüye çıktı. Gülseven Yılmaz'ın cemiyet hayatından yakın dostları da bu özel gününde arkadaşını yalnız bırakmadı. Her türlü yaratımda birçok hayal kaynağının var olduğunu vurgulayan sergi,davetliler tarafından beğeni dolu yorumlar aldı. Gülseven Yılmaz davetlileriyle tektek ilgilendi. Gülseven hanım eserleriyle ilgili oluşum süreçlerini de davetlilere anlatmayı ihmal etmedi. Sergi Abacı Sanat Galerisi'nde 1 Temmuz tarihine kadar görülebilecek.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.