Minik kalpler için çok özel veda

Çocukların yaşam koşullarını iyileştirmek için çalışan Minik Kalplerle Elele Derneği,İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Ve Sergi Sarayı'nda çok özel bir etkinliğe imza attı.

Minik kalpler için çok özel veda

Melih TÜRK,Soner GÖMLEKSİZ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı çocuk yuvaları, yetiştirme yurtları, çocuk ve sevgi evlerinde yaşamak zorunda olan 0-18 yaş arası çocukların yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla kurulan Mika-Der (Minik Kalplerle Elele Derneği), Ay Yapım ile yardımsever bir iş birliğine imza attı. Ay Yapım'ın dikkat çeken dizisi 'İçerde'nin final bölümü düzenlenen bir davetle izlendi. Bilet satışı 'Mika-Der İçerde Rehabilitasyon Merkezi'ne bağışlanan ve İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda tüm oyuncuların katılımıyla gerçekleşen büyük final etkinliğinde tüm davetliler, final bölümünü birlikte izledi. Ebru Akel Sancak'in coşkulu sunumuyla gerçekleşen etkinlikte gecenin sürprizi, 'İçerde'nin unutulmaz müziklerine imza atan Toygar Işıklı'nın mini konseri oldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.