46 kiloluk gelinliğiyle 'Evet' dedi

Dünyaca ünlü kristal taş markasının varisi olan Victoria Swarovski, geçtiğimiz hafta 7 yıldır beraber olduğu Werner Mürz ile İtalya’da evlendi. Düğün törenine Swarovski’nin 500 bin kristal taşla süslenmiş 46 kiloluk gelinliği damga vurdu.

46 kiloluk gelinliğiyle 'Evet' dedi

Dünyaca ünlü Swarovski markasının sahiplerinden Paul Swarovski'nin 23 yaşındaki kızı Victoria Swarovski, geçtiğimiz hafta 2010 yılından beri birlikte olduğu emlak yatırımcısı erkek arkadaşı Werner Mürz ile evlendi. İtalya'nın Trieste kentindeki San Giusto Kadetrali'nde görkemli bir törenle evlenen çiftin düğün törenine Avusturya cemiyet hayatının ünlü ismleri katıldı. Victoria Swarovski, soyadının hakkını veren mükemmel bir gelinlikle büyüleyici bir görüntü sergiledi. 500 bin kristal taşla süslenmiş, 8 metre kuyruğu olan 1.2 milyon dolar değerindeki gelinlik, gecenin dikkat çeken parçası oldu. Dubai kökenli tasarımcı Michael Cinco'nun özel olarak tasarladığı 46 kiloluk görkemli gelinliği sadece nikah töreninde giyen Victoria Swarovski, daha rahat bir elbise ile after partiye katıldı.




6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.