Patronlar araba davetinde buluştu

Dünyaca ünlü bir araba markası, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği davetle yeni modellerin cemiyet ve iş dünyasının önemli isimlerine sundu.

Patronlar araba davetinde buluştu

Soner GÖMLEKSİZ

Rolls Royce Motor Cars Istanbul, ilk Wraith Black Badge'i Türkiye'ye getirdi. gündüz basın toplantısıyla tanıtılan Wraith Black Badge, aksam ise düzenlenen özel bir davet ile is, sanat ve cemiyet dünyasına tanıtıldı. Bu özel davete Rolls Royce Motor Cars Dogu Avrupa Kurumsal Iliskiler Direktörü Frank Tiemann ve Rolls Royce Motor Cars Istanbul Marka Müdürü Hilal Aysal ev sahipligi yaparken, konuklar da gecenin teması olan siyaha bürünmüslerdi. Kokteyl ile baslayan davette konuklarını kapıda karsılayan Marka Müdürü Hilal Aysal, daha sonra mekanın arka bahçesinde özel olarak hazırlanan ortama davet ederek, görsel bir bale sovu ile koyu bir renge sahip olan Wraith Black Badge'in tanıtımı gerçeklesti. Davete katılan konuklarda direksiyona geçip bu muhtesem aracı test ettiler. Gece, canlı müzik esliginde geç saatlere kadar devam etti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.