Açıkhava'da Tarkan izdihamı

Tarkan'ın heyecanla beklenen 7 konserlik açıkhava maratonu,Megastar'ın yeni albümü '10'un coşkusuyla başladı. Konsere,cemiyet ve sanat dünyası adeta akın etti.

Açıkhava'da Tarkan izdihamı

Melih TÜRK

Megastar Tarkan'ın Turkcell'in müzik platformu fizy ile yaptığı işbirliği, her yaz heyecanla beklenen Harbiye Açıkhava konserlerinde de devam ediyor. 7 konserlik açıkhava maratonu, sanatçının yeni albümü '10'un çıkışıyla birlikte başladı. Tarkan'ı dinlemeye gelenler arasında iş, cemiyet ve sanat dünyasından çok sayıda isim vardı. Ünlü sanatçının hayranlarının konser öncesi açıkhavayı doldurduğu gecelerde tam anlamıyla Tarkan izdihamı yaşandı. Açıkhava'yı dolduran sevenlerinin tek bir ağızdan eşlik ettiği konserde Tarkan, klasikleşen pop şarkılarının yanı sıra yeni şarkılarını da seslendirdi. Tarkan, sahneye etkileyici bir giriş yaparak yeni albümünün çıkış şarkısı 'Yolla'yı seslendirdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.