Sanat dünyasının ünlü isimleri düğünde buluştu

Dizi setindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen ve 3.5 yıldır birlikte olan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleşen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Sanat dünyasının ünlü isimleri düğünde buluştu

Beraber rol aldıkları bir dizide tanışan ve arkadaşlıkları aşka dönüşen sanat dünyasının ünlü isimleri Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, geçtiğimiz hafta Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleşen düğün töreni hayatlarını birleştirdi. Törene saatler kala yalıya deniz yoluyla gelen çift, düğün saatine kadar hazırlıkları bizzat kontrol etti. Fahriye Evcen, gecede Raşit Bağzıbağlı imzalı iki gelinlik giyerken, Burak Özçivit ise Derviş Bağzıbağlı imzası taşıyan damatlık tercih etti. Nikahı Beşiktas Belediye Başkanı Murat Haznedar kıyarken, damadın şahitliğini yapımcı Timur Savcı, gelinin şahitliğini ise Banu Savcı yaptı. Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleşen renkli ve eğlenceli düğüne, sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı. Özçivit ve Evcen dügün sonrası balayı için Maldivler'e uçtu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.