Beşiktaş Kulübü'nden siyah beyaz balo

2016-2017 Sezonunu şampiyon tamamlayarak armasına üçüncü yıldızı takan Beşiktaş, Four Swasons Bosphorus Hotel' de şampiyonluk balosu düzenledi. Görkemli baloya cemiyet, spor ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı

Beşiktaş Kulübü'nden siyah beyaz balo

Soner GÖMLEKSİZ

Süper Toto Süper Lig'i ikinci kez ard arda şampiyon tamamlayarak armasına üçüncü yıldızı takan Beşiktaş JK, şampiyonluk coşkusu için 'Şampiyonluk Balosu'nda bir araya geldi. Four Seasons Bosphorus Hotel'de gerçekleşen görkemli balo törenine; cemiyet, iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda isim katıldı. Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyeleri'nin ev sahipliğinde gerçekleşen baloda, şampiyonluk coşkusu bir kez daha yaşandı. Gecede konuşan Fikret Orman, "Yönetim kurulumuzu, teknik direktörümüzü ve başarılı futbolcu kardeşlerimi alkışlamamız gerekiyor. Başarılarımızda emeği çok büyük olan Beşiktaş taraftarına da ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Önümüzdeki sezon da bu başarımızı devam ettirmek hedefindeyiz" dedi. Şampiyonluğun doyasıya kutlandığı balo, havai fişek gösterisi ve şampiyonluk pastasının kesilmesi ile tamamlandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.