Cemiyet hayatı beach konserinde buluştu

İş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri, hafta sonu Çeşme Alaçatı’daki ünlü bir Beach’te düzenlenen Kenan Doğulu konserinde bir araya geldi.

Cemiyet hayatı beach konserinde buluştu

Yaz konserlerini yakından takip eden cemiyet hayatının tanınmış üyeleri, geçtiğimiz hafta ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun konserinde bir araya geldiler. Alaçatı'daki Spiaggia Grande adlı beach'te sahne alan Kenan Doğulu konserine ilgi çok büyük oldu. Konseri izlemeye gelenler arasında cemiyet hayatının genç isimlerinden Hakan Sabancı ve Aslışah Alkoçlar da vardı. Bir süre önce ilişkilerini bitiren Aslışah Alkoçlar ve Hakan Sabancı ayrılıklarından sonra ilk defa aynı etkinlikte karşı karşıya geldi. Beach'in tamamen dolduğu konseri izleyenler doyasıya eğlendi. Kenan Doğulu'nun enerjik ve romantik şarkılardan oluşan repertuvarı da büyük alkış aldı. Zubizu'nun iletişim sponsorluğunda düzenlenen konser yaklaşık üç saat sürdü.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.