Genç Eczacıbaşı evlilik yolunda ilk adımı attı

Bülent-Oya Eczacıbaşı çiftinin kzıı Esra Eczacıbaşı,uzun zamandır birlikte olduğu yatırımcı Murat Coşkun ile nişanlandı. Törene cemiyetin ünlü isimleri katıldı.

Genç Eczacıbaşı evlilik yolunda ilk adımı attı

Melih TÜRK,Soner GÖMLEKSİZ

Bülent-Oya Eczacıbaşı çiftinin kızları ve cemiyet hayatının genç isimlerinden Esra Eczacıbaşı, Murat Coşkun ile evlilik kararı aldı. Mutlu çift evliliklerinin ilk adımını da geçtiğimiz hafta düzenlenen nişan töreninde attı. Eczacıbaşı çiftinin Yeniköy'deki evlerinde gerçekleşen nişan törenine aile üyelerinin yanı sıra 200 seçkin davetli katıldı. 1989 doğumlu olan Esra Eczacıbaşı, aile şirketi Eczacıbaşı Topluluğu'nda iş geliştirme müdürü olarak çalışıyor. Damat adayı Murat Coşkun ise 1985 doğumlu. Amerika'da ekonomi eğitimi alan Coşkun, Paladin'de gayrimenkul yatırım fonu yöneticiliği yapıyor. Çok şık ve samimi bir ortamda geçen nişan töreni ile evlilik yolunda ilk adımı atan genç çift 2018 yazında evlenecek.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.