Yaz koleksiyonuna renkli tanıtım

Genç iş kadınları Öznur Yakın, Melda Aksu ve Aslı Pehlivanlar' ın, Alaçatı’ daki Kapha’ da gerçekleşen ‘New Summer CollectIon’ isimli davetine, cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı.

Yaz koleksiyonuna renkli tanıtım

Tatilcilerin gözde yerlerinden biri olan Çeşme Alaçatı'daki Kapha'da genç iş kadınları Öznur Yakın, Melda Aksu ve Aslı Aktürk Pehlivanlar'ın yaz organizasyonu gerçekleşti. Lion Diamond' ın sahibi Öznur Yakın ve Mels Design'ın yaratıcı iç dekoratörü Melda Aksu' nun yaza özel hazırlamış oldukları yeni koleksiyonları 'New Summer Collection', cemiyet hayatından önemli isimlerin katıldığı davet ile Alaçatı Kapha Restaurant'ta gerçekleşti. Aslı Aktürk Pehlivanlar'ın katkılarıyla gerçekleşen davette, yaklaşık 200 parça ürün görücüye çıktı. Davette aynı zamanda Lion Diamond' un, günlük hayatta kullanılabilecek basic tasarımların yer aldığı 'Suulin' markasının da tanıtımı yapıldı. Davete katılan ünlü isimler hem keyifli bir gün geçirdi hem de alışveriş yaptı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.