Fransız Sarayı’nda görkemli davet

Her yıl 14 Temmuz’da kutlanan Fransız İhtilali’nin yıldönümü, Beyoğlu’ndaki Fransız Sarayı’nda anıldı. Davete, cemiyet ve iş dünyasından seçkin isimler katıldı.

Fransız Sarayı’nda görkemli davet

Melih TÜRK

Fransız İhtilali'nin 228. yıldönümü, Fransa'nın İstanbul Başkonsolosu Bertrand Buchwalter ve esi Sülün Hanım'ın ev sahipliğinde, Fransa Büyükelçisi Charles Fries'in katılımıyla Fransız Sarayı'nda yapıldı. Her yıl kutlanan 14 Temmuz Ulusal Bayram Resepsiyonu'na misyon şefleri, dini liderlerin yanı sıra is, sanat ve cemiyet dünyasından çok sayıda saygın isim katıldı. Konuklar Fransız Sarayı'nın bahçe girişinde Büyükelçi ve Başkonsolos tarafından karşılandı. Gecede İstiklal Marşı ve Fransa Ulusal Marşı'nın seslendirilmesinin ardından Ulusal Bayram ile ilgili konuşmalar yapıldı. Seçkin davetliler özel ikramlar eşliğinde Fransız Sarayı'nın bahçesinde keyifli bir aksam geçirdiler.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.