Mobilya devi oğlunu evlendirdi

Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Doğan’ın oğlu Doğan Ali Doğan, nişanlısı Fatma Nur Uysal ile Çırağan Sarayı’nda dünya evine girdi.

Mobilya devi oğlunu evlendirdi

Mobilya, inşaat, enerji ve havacılık sektöründe faaliyet gösteren Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan-Zuhal Doğan çiftinin oğlu Doğan Ali Doğan, Mersinli iş adamı Hüseyin-Serpil Uysal çiftinin kızları Fatma Nur Uysal ile Çırağan Sarayı'nda evlendi. Çiftin nikâhını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Medipol Başakşehir'in Başkanı Göksel Gümüşdağ kıydı. Çiftin şahitliğini ise Sümeyye Erdoğan Bayraktar, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Mehmet Umdu, Bülent Turan, Davut Doğan ve Olcay Doğan yaptı. İş ve siyaset dünyasını bir araya getiren düğünde, konuklar, Enbe - Behzat Gerçeker orkestrası eşliğinde eğlendi. Doğan Ali Doğan'ın damatlığı Tom Ford, Fatma Nur Doğan'ın gelinliği ise Elie Saab imzalıydı

.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.