7. Sezona görkemli gala

Yayına başladığı ilk günden milyonlarca hayran kitlesine ulaşan ‘Game of Thrones’ dizisi, büyük bir merakla beklenen 7. sezonunun tanıtım galasını geçtiğimiz hafta yaptı.

7. Sezona görkemli gala

Ünlü yazar R. R. Martin'in 'Buz ve Ateşin Şarkısı' romanından uyarlanan ve David Benioff ile D. B. Weiss tarafından yaratılan fantastik televizyon dizi 'Game of Thrones', 7. sezonunun tanıtımını, geçtiğimiz hafta Los Angeles Walt Disney Konser Salonu'nda gerçekleştirdi. Dizide ilk sezondan bu yana yer alan tüm oyuncuların katıldığı galaya, hayranları tarafından ilgi de büyüktü. Gecede yeni sezon hakkında minik bilgiler verilirken, merak edilen sorular da oyuncu ve yapımcılar tarafından cevaplandı. İlk bölümünü gecede izleme fırsatı yakalayan konuklar ise yeni sezonun, daha ilk bölümden mükemmel ilerleyeceğini dile getirdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.