Bodrum’da alışveriş şenliği

Ev sahipliğini Ayşegül Tuncer, Deniz Ayaz Özer ve Nihan Gider’ in yaptığı ‘A Day On The Beach’ et kinliği, cemiyetin ünlü isimlerini BODRUM ’DA bir araya getirdi

Bodrum’da alışveriş şenliği

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Mart ayında Raffles Hotel'de ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşen 'A Day Of Fashion' alışveriş şenliğinin yaz ayağı 'A Day On The Beach', geçtiğimiz hafta Bodrum'daki Flamm Beach'te gerçekleşti. Ev sahipliğini Ayşegül Tuncer, Deniz Ayaz Özer ve Nihan Gider'in yaptığı 'A Day On The Beach' etkinliğinde, marka ve ürünleriyle Siren Ertan, Melda Aksu ve Ayfer Toprak gibi tanınmış kadın girişimciler yer aldı. Afrikalı dansçıların özel gösterileriyle renk kattığı organizasyonda ziyaretçiler keyifli anlar yaşadı. Zafer Kozanoğlu, Enis-Nergis Pekuysal, Zeynep Ilıcalı, Nil Bentürk Uyguner, Nuran Erçil, Zeynep Demirel, Gülay Kamaz, Neşe Sert, Meral Yazıcı ve Nazlı Sert gibi ünlü isimler de Flamm Beach'de gerçekleşen 'A Day On The Beach' etkinliğine katılanlar arasındaydı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.