Bodrum’da ST. Tropez rüzgarı

MandarIn OrIental’da yer alan The Sands Beach Club, Alp Franko ve JulIen Martin ev sahipliğinde yapılan partiyle yaza “Merhaba” dedi.

Bodrum’da ST. Tropez rüzgarı

Akdeniz'in en güzel iki bölgesini aynı mekanda birleştiren Mandarin Oriental, Bodrum'da yer alan The Sands Beach Club, fark yaratan konseptiyle, Bodrum Cennet Koyu'nun serin suları ve hayran bırakan kumlarında yaza "Merhaba" dedi. Alp Franko ve Julien Martin'in ev sahipliğinde yapılan partiye cemiyet dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Zarif Fransız stilini, kaliteli servisiyle keyifli bir ortamda buluşturan The Sands, St. Tropez konsepti ile davetlileri Cennet Koyu'nda ağırladı. Konuklar, eğlenceli St. Tropez konseptinde mavi temalı kıyafetleri, şapkaları ve özel yapım kokteyller ile plajda St. Tropez rüzgarları estirirken, Akdeniz güneşinin de keyfini çıkardı. St. Tropez'in seçkin eğlence tarzını Bodrum'un en yenisi The Sands Beach Club'ta deneyimleyen davetliler, David Şaboy performansı ile eğlenceli anlar yaşadı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.