Rüya gibi bir düğün töreniyle evlendiler

Yirmi sekiz yaşındaki oyuncu, şarkıcı ve dansçı Julianne Hough, 2014 yılından beri beraber olduğu hokey oyuncusu Brooks Laich ile yıldızlarla dolu, unutulmaz bir törenle evlendi. Çift “evet”lerini, 200 kişinin önünde İdaho yakınlarında büyüleyici bir atmo

Rüya gibi bir düğün töreniyle evlendiler

Dancing with the Stars isimli dans yarısmasında iki kere birincilige layık görülmüs, dansçılıgı kadar oyunculuguyla da begenilen dünyaca ünlü yıldız Julianne Hough, 3 yıldır beraber oldugu 34 yasındaki Kanadalı hokey oyuncusu Brooks Laich ile masalsı bir törenle evlendi. Vermis oldugu bir röportajda aralarındakinin ilk görüste ask oldugunu söyleyen Hough, dügün mekanı için tercihini ise kırsal güzelliklerle dolu Idaho yakınlarındaki Coeur d'Alene'i tercih etti.

Julianne Hough straplez, geleneksel bir tasarımdaki sade ve sık gelinligiyle göz kamastırdı. Hough'un bu kusursuz gelinlik için basvurdugu adres ise Blake Lively, Behati Prinsloo, Nicole Richie gibi daha pek çok ünlü ismin özel günlerinde tercih ettigi Marchesa oldu. Brooks Laich'in, takım elbisesi içerisinde tepeden tırnaga bir James Bond karizmasında oldugunu da belirtmeden geçmemek gerek tabii. Tören boyunca gülümsemelerine hakim olamayan mutlu çift, yaklasık 200 misafi rin karsısında birbirlerine olan sevgilerini en romantik sekilde dile getirdi. Yesilligin içerisindeki dügünlerinde her anları bir fi lm sahnesinden çıkmıs gibi gözüken çift, nikah töreninden sonra sürat teknesiyle tur attı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.