Yaz partisinde 130. Yıl coşkusu

İngiliz Ticaret Odası’nın geleneksel ‘Yaz Parti si’, Birleşik Krallık’ın İstanbul Başkonsolosluğu bahçesinde düzenlendi. Davet, ünlü isimleri bir araya getirdi.

Yaz partisinde 130. Yıl coşkusu

Melih TÜRK

BCCT (British Chamber of Commorce in Turkey)- İngiliz Ticaret Odası'nın geleneksel 'Yaz Partisi', Birleşik Krallık'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nun bahçesinde gerçekleşti. Davette diplomatik çevreler, cemiyet hayatından renkli simalar ve iş dünyası bir araya geldi. İstanbul Başkonsolosu Judith Slater başta olmak üzere, diğer ülkelerin başkonsolosluk temsilcileri ve seçkin bir davetli grubu, etkinliğin konukları arasındaydı.

BCCT Başkanı Chris Gaunt yaptığı konuşmada, Türkiye'nin her dönem iş fırsatları açısından zengin bir ticari pazar olduğunu belirtirken, Judith Slater ise Türkiye'de geçen yıl yaşanan talihsiz darbe girişiminin yıldönümü vesilesi ile darbe girişimine direnirken hayatlarını kaybedenleri andı, Türk halkına yeniden başsağlığı diledi. 1887 yılından günümüze ticari ve sosyal manzaraların yer aldığı BCCT 130. Yıl Sergisi de davette tanıtıldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.