Bilim kurgu filmine renkli gala

Cara DelevIngne’in başrol oynadığı, yönetmenliğini Luc Besson’ın üstlendiği ‘ValerIan ve Bin Gezegen İmparatorluğu’ adlı filmin Los Angeles’ta galası yapıldı.

Bilim kurgu filmine renkli gala

Duygu YASA

Pierre Christin'in 'Valerian ve Lauraline' adlı çizgi roman serisinden uyarlanan, 28. yüzyılda geçen bilim kurgu, aksiyon ve macera türlerindeki 'Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu' filminin Los Angeles'ta gerçekleşen galası, renkli dakikalara sahne oldu. Filmde Cara Delevingne, Dane Dehaan, Rihanna, Clive Owen ve Ethan Hawke gibi pek çok ünlü isim yer alıyor. 'Valerian'ın yanı sıra, 'Leon', 'Beşinci Element' ve 'Lucy' gibi pek çok unutulmaz filmin daha yönetmenliğini üstlenmiş olan Luc Besson, gece boyunca mutluluk saçtı. Besson, galada verdiği röportajda, yedi yıl boyunca emek verdiği bu filmi bebeği gibi gördüğünü ve sonunda tamamlamış olduğu için huzura erdiğini dile getirdi. Rihanna ve Cara Delevingne, kıyafetleriyle yine ilgi odağı oldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.