Caz dolu bir gece

Brandroom, Bodrum’daki ikinci mağazasını MandarIn OrIental’ın içinde açtı. Ay’a inişin yıl dönümüne denk gelen gecede, ay temasını içinde barındıran caz klasikleri dinlendi.

Caz dolu bir gece

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Dünyaca ünlü lüks markaların en yeni koleksiyonlarını sunan Brandroom, Bodrum'da ikinci mağazasını Mandarin Oriental Bodrum Hotel'de açtı. Otelin içinde yer alan La Suite Bodrum Lounge'da yapılan davete Brandroom, Galeries Lafayette ve Harvey Nichols Genel Müdürü Simge Telman ev sahipliği yaptı. Özel davet, iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerini buluşturdu. İnsanlığı yepyeni ufuklara taşıyan Ay'a yolculuğun yıldönümünde gerçekleştirilen gecede konuklar, içerisinde Ay teması bulunduran caz klasikleri ile keyifli bir akşam geçirdi. Zarif Fransız stilini kaliteli servisiyle keyifli bir ortamda sunan La Suite Lounge Bar'da gerçekleşen davette, konuklar Cennet Koyu'nun muhteşem manzarasının tadını çıkardı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.