Sarayda görkemli düğün

Ünlü işadamı Ömer Gürsoy, nişanlısı Gökçe Atakaş ile Çırağan Sarayı’nda yapılan gö rkemli bir düğünle evlendi. 600 Seçkin konuğun katıldığı düğünde çiftin nikah şahitliğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım yaptı.

Sarayda görkemli düğün

Melih TÜRK, Soner GÖMLEKSİZ

Gürsoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Gürsoy'un oğlu, işadamı Ömer Gürsoy ile Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş'ın kızı Gökçe Atakaş, geçtiğimiz hafta Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğünle dünya evine girdi. 600 konuğun katıldığı düğün, siyaset, iş ve cemiyet dünyasını bir araya getirdi. Çiftin nikah şahitliğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Ali Koç birlikte yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikah sonrasında, Kenan Doğulu sahne alarak davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Gökçe Atakaş, Zuhair Murad marka uzun kuyruklu bir gelinlik tercih ederken, Ömer Gürsoy'un damatlığı Tom Ford imzası taşıyordu. Çiçeği burnunda çift, balayı için İtalya'ya bağlı Sardunya Adası'na gitti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.