Prens ve Düşes Almanların hayranlığını kazandı

Almanya’ya üç gülük Kraliyet Turu’na çıkan Prens William ve Kate Middleton, Alman halkının sevgisini kazandı. Birbirinden farklı etkinliğe katılan Kraliyet çifti renkli sahnelere imza attı.

Prens ve Düşes Almanların hayranlığını kazandı

Yazı: Bade ÇAKAR

Prens William ve Düşes Kate Middleton, üç günlük Almanya ziyaretlerinde sempatik tavırlarıyla Alman halkının sevgisini kazandı. Eğlenceli sahnelerin yaşandığı gezide Prens ve Düşes'i, Alman Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier ve eşi Elke Bündenbender karşıladı. Anne ve babasıyla birlikte geziye katılan Prenses Charlotte ve Prens George'un ise uçaktan inişteki sevimli halleri görenleri gülümsetti. Uykusunu alamayan Prens George, bol bol esneyerek, tatlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Gezilerinin ilk gününde Berlin'deki Holocaust Anıt Mezarlığı'nı ziyaret eden çift, Alman halkının ilgisine de aynı samimiyetle karşılık verdi. İkinci günlerine nehir yarışıyla başlayan çift, karşılıklı takımlarda yer alarak dümenci görevini üstlendiler. Kazanan taraf ise Prens William'ın takımı oldu. Son gün geleneksel Alman lezzeti pretzel yapımını öğrenmek için işin üstatlarıyla buluşan çift, keyifli zaman geçirdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.