Yıldızlar Salonu’nda görkemli gece

Monako Prensi II. Albert ve eşi Prenses Charlene’in ev sahipliğinde düzenlenen 69. Kızılhaç Balosu, İstanbul cemiyet hayatını, dünya jet sosyetesiyle Monte Carlo’da buluşturdu.

Yıldızlar Salonu’nda görkemli gece

Avrupa'nın en önemli yardım etkinliği olan 69. Kızılhaç Balosu, geçtiğimiz hafta Monte Carlo Yıldızlar Salonu'nda, Monako Prensi II. Albert ve eşi Prenses Charlene'in ev sahipliğinde, 800 seçkin davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Bu yıl, baloda toplanan bağışlar Monako Prensi II. Albert önderliğinde, Monako Kızılhaç yönetimi tarafından, dünyadaki Kızılhaç ve Kızılay'la ortak olarak ihtiyacı olan insanlara dağıtılacak. Monako'nun en büyük şirketi Monte- Carlo La Societe des Bains de Mer'in (SBM) organize ettiği baloda, bu yıl Prenses Charlene'in seçimiyle sahne alan Christina and the Queens performansıyla seyircileri kendine hayran bıraktı.

Monte Carlo SBM'in Türkiye ve Ortadoğu temsilcisi Hülya Biren tarafından ağırlanan 10 Türk misafir ise her zamanki gibi en ön masalarda ağırlandı. Türk misafirler de, bu uluslararası yardım etkinliğine katılımlarıyla destek oldu. Üç gün boyunca Monte Carlo Hotel de Paris'in yenilenmiş odalarında konaklayan Türk misafirlerin arasında bulunan Feryal Gülman, Dalia Garih, Roula Habbab, Emir Bahadır, Gülşen ve Mayra Eren, baloda şıklıklarıyla göz kamaştırdı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.