Sanatseverler Bodrum’ da buluştu

Sanatçı İnci Ertuğ’un Bodrum’da açılan kişisel sergisi ‘Persona’ cemiyet hayatının sanatsever isimlerini bir araya getirdi.

Sanatseverler Bodrum’ da buluştu

Sanatçı İnci Ertuğ'un 'Persona' başlıklı kişisel sergisi, Kamu Sanat Projeleri işbirliği ile Mine Sanat Galerisi Palmarina Bodrum'da sanatseverlerle buluştu. 'Persona', sanatçı için bir zorunluluktan öte kendi varlığını inşa etmek niyetiyle isteyerek taktığı maskedir.

Didem, Ertuğrul Kurdoğlu

İnci Ertuğ, sanatında derin kırılmaların gerçekleştiği yakın geçmişe ait dönemi 'Persona' olarak isimlendiriyor. Bu döneme ait çalışmaları Ertuğ'un günümüzde sanata olan yaklaşımını şekillendiren sürecin parçaları olarak belgesel bir kesit niteliği taşıyor.

Acar-Zeynep Germen

Korhan Kurdoğlu, İnci Ertuğ, Ece Kurdoğlu

Geçmiş 4 yılın farklı tarihlerini taşıyan islerde, kolaj ile yağlıboyanın iç içe geçtiği çalışmalardan farklı malzemelerin kullanımına doğru Ertuğ'un güncel yaklaşımlarına geçisin izleri sürülebiliyor. Ertuğ, kendi 'Persona'sını inşa etme yolundaki köse taslarını izleyiciyle paylaşıyor.

Aslıhan, Begümhan, Ecehan Kurdoğlu

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.