Remos'tan Bodrum'da unutulmaz konser

Nef, yeni projesinin lansmanıyla Bodrum’a damgasını vurdu. Antonis Remos’un konseri ile renklenen Nef yalıkavak’ın satış ofisi, iş dünyasının ve cemiyet hayatının Buluşma Noktası oldu

Remos'tan Bodrum'da unutulmaz konser

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Nef, ilk 'Luxury Living' projesi Nef Yalıkavak'ın lansmanını, iş dünyası ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katılımıyla geçtiğimiz hafta gerçekleştirdi. Nef Yalıkavak'ın satış ofisinde gerçekleşen lansman partisinde, dünyaca ünlü Yunan şarkıcı Antonis Remos, Bodrum'un unutamayacağı bir geceye imza attı. Türkiye'ye olan sevgisini her defasında dile getiren başarılı sanatçı, sevilen parçalarını Bodrum'da Türk hayranları için seslendirdi. Uzun süre sahnede kalan Yunan şarkıcı Remos, sahne performansıyla kendisini dinleyen iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda kişiye keyifli anlar yaşattı. Hayranları ile buluşmasına aracı olduğu ve bu muhteşem geceye ev sahipliği yaptığı için Nef 'e teşekkür eden ünlü sanatçı, "Türkiye ve Yunanistan birbirine yakın iki dost ülke. En büyük dileğim bir gün Türk ve Yunan izleyicisinin tek yürek olması" dedi. Sanatçı sonrasında sahneyi ünlü DJ Doğuş Çabakçor'a bıraktı. İş dünyası ve cemiyet hayatından 1800 misafirin katıldığı davette, dünyaca ünlü şef Carlo Bernardini de konuklara unutulmaz lezzetler hazırladı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.