Hakan Akkaya'dan Kıbrıs çıkarması

Ünlü modası Hakan Akkaya, Kıbrıs'taki Merit Park Hotel'de görkemli bir defile gerçekleştirdi. Defileden elde edilen gelir Lefkoşa çocuk yuvası'na bağışlandı.

Hakan Akkaya'dan Kıbrıs çıkarması
Tanınmış modacı Hakan Akkaya, New York Moda Haftası'nda dünya devleriyle aynı podyumda ilk kez sunduğu 'Freedom' (Özgürlük) koleksiyonunu, bu kez Merit International sponsorluğunda sergiledi. Kuzey Kıbrıs'ta bugüne kadar denenmemiş sahne dekoru ve görkemli şovu ile Merit Park Hotel'de gerçekleştirilen defilenin 202 bin liralık geliri, Merit International'ın sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Lefkoşa Çocuk Yuvası'na bağışlandı. 400 m2'lik dev podyumda; ünlü top modeller Çağla Şıkel ve Özge Ulusoy, ünlü oyuncu Gonca Vuslateri ile genç kızların yeni sevgilisi Barış Murat Yağcı fırtına gibi esti. Defilede Özge Ulusoy'un giydiği elbise, Lefkoşa Çocuk Yuvası yararına açık artırmayla satıldı. Elbise, 115 bin TL'ye Serdar Taşkınsoy tarafından satın alındı.



Yasemin, Murat Tibuk, Hanzade Özbaş, Hande, Duygu Tibuk



Özge Ulusoy
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.