Sergiyle fasıl bir arada

Cengiz Karavan'ın sahibi olduğu CKA Art Gallery By Cengiz Karavan, geçtiğimiz hafta Bodrum'da bir sergi açtı. Serginin açılış davetinin ardından fasıl başladı ve davetliler keyifli saatler geçirdi.

Sergiyle fasıl bir arada
Cengiz Karavan'ın sahibi olduğu CKA Art Gallery by Cengiz Karavan, geçtiğimiz hafta Gündoğan'da yer alan ünlü restoran Atılay Balık'ta bir sergi açtı. Atılay Balık'ın sahibi Atılay Beytorun ve Cengiz Karavan evsahipliğinde gerçekleşen serginin açılış davetine, cemiyet hayatının tanınmış simalarından Sinan-Tülin Vardar, Meral Yazıcı, Erhan-Müge Yazıcıoğlu, Fatih-Figen Kıral, Meral Kosif, Şule-Özalp Argüder gibi birçok tanınmış isim katıldı. Davetliler, önce sergiyi gezip sonra yemeğe geçti. Keyifli geçen yemeğin ardından fasıl grubu geldi. Fasıl grubuyla birlikte kadın ve erkek davetliler ayrı ayrı şarkılar söyledi. Davetlilerin keyifli saatler geçirdiği fasıl müziği gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.