Rüya gibi bir düğün

İş ve cemiyet dünyasının sevilen çifti Mustafa-Beste Yurttaş'ın kızı Begüm Yurttaş, Genç işadamı Batuhan Güneş ile Swissotel The Bosphorus'ta rüya gibi bir düğün töreni ile hayatını birleştirdi.

Rüya gibi bir düğün
Soner GÖMLEKSİZ

İşadamı Mustafa Yurttaş ve zarif eşi Beste Yurttaş'ın kızı Begüm Yurttaş ile İzmir'in sevilen ailelerinden Nabi ve Oya Güneş'in oğlu Batuhan Güneş, Swissotel The Bosphorus'ta düzenlenen masalsı bir düğünle aşklarını taçlandırdılar. Görkemli düğüne, iş, siyaset, sanat ve cemiyet dünyasından 450 seçkin isim katıldı. Turizmci ve fotoğraf sanatçısı Begüm Yurttaş ve ünlü bir İtalyan firmasının Ortadoğu koordinatörü olan Batuhan Güneş'in nikahını Beşiktaş Belediyesi Başkanı Murat Hazinedar kıydı. Nikah sonrası kokteylde Swing Group ve nikah yemeğinde de Tarık Sezer ve orkestrası sahne aldı. After party'de ise Single Ladies görsel şov ve ritmik müzikle sahne alarak davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Dünyanın farklı bölgelerinden Endülüs, Amazon, Afrika, Toskana gibi masa isimlerinin kullanıldığı düğünün karşılamasını hava yolları hostesleri yaparken, davetliler minibüs olarak tasarlanan fotoğraf panosunda gezgin çift ile birlikte bu özel anları ölümsüzleştirdi. Gelinin gelinliği Zuhair Murad imzasını taşırken damadın damatlığı ise özel dikimdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.