Ünlü caddede görkemli düğün

Hillary-Bill Clinton çifti, geçtiğimiz hafta New York'ta yakın dostları Marc Lasry'nin kızı Sophie Lasry ve Alexander Swieca'nın düğününe katıldı. Wallstreet'te yapılan düğün görkemli geçti.

Ünlü caddede görkemli düğün
Duygu YASA

Kimisi düğününde Swarovski kaplı bir elbise giyer, kimisiyse sahne alması için ünlü bir sanatçı ile anlaşır. Ancak herkes düğününe Amerika'nın eski First Lady'si ve başkanının katılması ayrıcalığına sahip olamaz. 'Avenue Capital Group'un kurucusu, milyarder Marc Lasry'nin kızı Sophie Lasry ve yine bir milyarder olan Henry Swieca'nın oğlu Alexander Swieca, bu şansı yakalayan nadir isimler arasına girdi. Clinton'ların uzun zamandır arkadaşı olan Marc Lasry, Hillary Clinton'ın seçim kampanyası için en büyük desteği sağlayan isimlerden birisiydi. Clinton çifti de başarılı işadamının kızının, geçtiğimiz hafta New York'ta gerçekleşen düğününe katılarak bu mutlu gününde yakın dostlarının yanında yer aldı ve taze çifte güzel dileklerini sundu. Bu özel geceye katılan tek politik figür ise onlar değildi, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın kızı Tiffany ve siyasal danışmanı Huma Abedin de davetliler arasındaydı.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.