Örnek villada tanıtım daveti

İş ve cemiyet dünyasının ünlü isimler, geçtiğimiz hafta Bodrum'da dünyaca ünlü mimar Emre Arolat imzasıyla hayat bulan villaların tanıtım davetinde bir araya geldi.

Örnek villada tanıtım daveti
Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Dünyadaki lüks yaşam trendini Bodrum'a taşıyan Elements Yalıkavak villaları, geçtiğimiz hafta düzenlenen tanıtım daveti ile iş, cemiyet ve sanat dünyasının önemli isimlerine sunuldu. Örnek villada gerçekleşen davette konuklar, muhteşem gün batımının keyfine vardıkları gibi projeyi de yakından inceleyip, merak ettiklerini sordular. Sınırlı sayıda ve ünlü mimar Emre Arolat tarafından inşa edilen Elements Yalıkavak villaları, doğal yapıyı bozmadan hayata geçirilen bir proje olma özelliğini de taşıyor. Dubai'de düzenlenen Cityscape ödüllerinde 'Geleceğin Rezidans projesi' seçilen Elements Yalıkavak villaları, 34 dönümlük arazi üzerinde doğa ile iç içe bir konseptte tasarlanan 23 adet çok özel villadan oluşuyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.