Babasına ithafen resim sergisi açtı

Ressam Ebru Akçatepe Bozatlı’nın, babası Halit Akçatepe’ye ithafen gerçekleştirdiği sergisi, ünlü konukların katıldığı bir davetle açıldı.

Babasına ithafen resim sergisi açtı
Geçtiğimiz mart ayında vefat eden Yeşilçam'ın duayen sanatçısı Halit Akçatepe'nin kızı olan Ebru Akçatepe Bozatlı, Viyana ve İstanbul'daki çalışmalarından sonra Bodrum Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi TRAFO'da babasına ithafen 'Kadın Olmadan' adlı sergisini açtı. Ebru Akçatepe Bozatlı, "Ben babam için Bodrum'a döndüm. Beraber yaşadığımızda güzel zaman geçirdik. Çok daha fazla zaman geçirmek, çok daha farklı şeyler yapmak istiyordum. Bu sergiyi beraber açacaktık. Onun planını yapıyorduk. Çok üzgünüm. Alışmak çok zor benim için. Bu segiyi babama ithaf ediyorum" diye konuştu. Bodrum Trafo'daki açılışta Halit Akçatepe'nin ilkokul arkadaşı ünlü caz solisti Yalçın Ateş ve Mr. Cole, sanatçı anısına caz performansı sergiledi. Açılışa sanat camiasından ünlü isimler de katıldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.